Mint már többször írtam, engem a mi teremtő Atyánk, ritkábban tanít álomban. Általában ébren kapom a megértéseket, legtöbbször úgy, hogy nem is azon elmélkedem, amiről a megértést kapom, hanem csak úgy, mint, amikor az embernek eszébe jut valami, mint amikor beugrik.

Mára virradóra, mégis két erőteljes álomképpel ajándékozott meg engem, melyeket először itt osztok meg, leírom, míg erősen él bennem!

Azért sem halogathatom ezt, mert az álomképekből majd az derülhet ki, hogy fogytán az eledel, fogytán az olaj, melyből ha nem szereztünk eleget, nem tudunk majd világítani a sötétben, és elveszünk!

Az első álomkép

Egy fesztiválra, vagy rendezvényre mentünk. (de mintha akaratunkon kívül mentünk volna, csak úgy, vagy mert mások is mennek, vagy mert épp útba eset, s ha már ott vagyunk, akkor megnézzük)

A fesztivál egy domb oldalában volt, és valamiféle oldtimer autó kiállítással volt egybekötve, ahol sok régi ismerős is volt, akik jól érezték magukat. Az autók, érdekes módon fehér függönnyel. lepedőkkel voltak elválasztva egymástól, és teljesen körbe voltak véve. És csak úgy lehetett megcsodálni őket, ha félrehúztuk előtte a lepedőt, mintegy függönyt.

A „tábor” bal oldalán egy régi, zöld mazda jelzésű kisbuszra lettem figyelmes, melynek minden ajtaja nyitva volt, és ott kényelmes ágyak voltak vetve, melyeken szintén fehér ágynemű és fehér lepedő volt.

A rendezvény helyszínének, ami egy domboldalban volt megrendezve, két végén, a domb alján és tetején, egy-egy mellékhelyiség volt építve, melyek kulturált, tiszta állapotban voltak, és amelyeket jóérzéssel lehet igénybe venni.

Szóval, ahogy felértünk a lepedőkkel eltakarta autókig, láttuk, ahogy az egyik „lepedőbox” mögött egy gyönyörű oldtimer versenyautó áll, ami pirosra volt festve, és amibe mindenki gyönyörködött. Én is elismertem a többiek előtt, hogy szép, ám zavart, hogy túl sok a máz az autón. Az autó úgy le volt festve, mint ma a dizájnbiciklik, hogy nemcsak a váza, meg a felnik, hanem a küllők, s még a lánc is ugyan olyanra festett (így aztán ugye ez a bicikli szinte használhatatlan) Ez a „gyönyörű” régi autó is így be volt vonva mázzal (merthogy csillogott, mint, amit tényleg egyfajta vastag mázat kapott mindenhol)

Hamar rájöttünk, hogy ez a fesztivál, vagy rendezvény nem nekünk való, és sarkon fordultunk, hogy otthagyjuk. Lefele menet a dombról, eszembe jutott a domb alján lévő mellékhelyiség, és habár nem kellett WC-re mennem, gondoltam, hogy kitörlöm a hátsóm, mert bepállott a melegtől, és kényelmetlenül éreztem magam.

Ahogy bementem, egy csúnya látvány fogadott, mert az WC, ami a fesztivál előtt kulturált, és kellemes volt, most mintha csatatérré változott volna, még a WC kagyló is ki volt törve a helyéről és félre volt dobva. Már nem volt alkalmas arra, hogy valaki oda ráüljön, és otthagyja „terheit”. Ekkor vigyorogva, a fesztiváltól ittasan, egy a mai, földi értékrend szerinti becsületesnek mondható, régi ismerősöm mondja, hogy a fenti WC is így néz ki. Ott is le van törve a WC kagyló, csak egy szilánkos csonk maradt belőle, nem lehet ráülni!

Eddig az első álomkép

Megértés: (Az álomkép jelképeinek jelentése)

A rendezvény a világ működését, magát a rendszert jelképezi, és azt, hogy ez meg van rendezve, akárcsak egy rendezvény, ahol minden mesterségesen van előállítva, és odatéve, ahol van. (Ez persze nemcsak a tárgyakra, eszközökre, hanem a szervezésben résztvevő emberekre is igaz. Mindenkinek van egy feladata, amit rá osztottak.)

Az autók pedig a rendszerben való, és a rendszert működtető intézményeket, szerveket jelentik, melyek leplezve vannak.

S az hogy fehér lepel leplezik őket, azt jelenti, hogy jó színben (fehér színben) kell őket feltüntetni. S aki rájuk néz, az csupán a fehér öltözéket látja, elhitetve mindenkit azzal, hogy ezek a szervezetek csupa jó szándékkal lettek létrehozva.

A piros mázas agyon tuningolt oldtimer autó pedig azokat a ma történelmi intézményeket, például történelmi egyházakat jelentik, (ezért oldtimer, ez az autó, mert ezek a szervezetek is régiek) amelyeket mára már agyon kellett mázazni, hogy a lepel alá nézők is szépnek lássák őket. „meglássátok, hogy el ne hitessenek benneteket” Ezeket mára agyon kellett tuningolni, hogy a tuning által odacsábítsák az embereket.

És miért a dombtetőn a domboldalba volt megrendezve ez a rendezvény?! Miért voltak a domb felső részén az autókiállítás?! Mert ennek a rendszernek a tetején ők állnak! Ezek által vagyunk mi irányítva, csapdába tartva, azok, akik szintén felfele akarunk törni! És egy minta is egyben számunkra, hogy mi is élre törjünk. És egyben azt is szimbolizálja, hogy azok az emberek vannak a rendszerben, akik ebben a szemléletben vannak! Csak ők láthatják ezt a fesztivált! A baj csak az, hogy ma mindenki fel akar menni, hogy megnézze ezt a mázas oldtimer autót.

Az össztört WC pedig ami az álom végén van azt jelenti, hogy „Bétőtt az idő”!

Mire használjuk a WC-t?! Arra, hogy kiürítsük magunkból a salakot, a mérget, a rosszat, az emészthetetlent. És ha nincs WC, akkor is ki tudjuk üríteni, de már csak magunk köré, abba a térbe, amibe vagyunk! S ha már nem lesz WC és mindenki elkezdi a mocskot magából kiadni, mi lesz?! Ürülékbe fogunk fetrengeni, s még büdösebbek leszünk, mint eddig voltunk! Ez fog történni!!!

Ez a WC csésze szilánkosra volt törve, és csak a csonk volt megmaradva belőle! ÉS erre a csonkra már képtelenség ráülni!

Amíg van WC, addig kell megszabadulnunk az ürüléktől, a mocsoktól, a bűneiktől, mert utána már nem tudunk! Én csak bízni, és reménykedni tudok, hogy ez az álomkép egy figyelmeztetés, egy utolsó figyelmeztetés, és már nem azok a tények, amelyek bekövetkeztek!

[…]