Az autista gyerek konkrét és félreérthetetlen üzenete a szülőhöz!


Egyre több családban születik olyan kisgyerek, akinél 2-4 éves korig autista tüneteket diagnosztizálnak. Ezek a gyerekek többnyire becsületes, törvényt tisztelő családok gyerekeiként születnek meg, amelyben a szülők a földi rendszer szerves részeiként élnek, és ahol a szülök eme földi rendszerre alapozva rendezik be teljes életüket és becsületességükből fakadóan, nem keresve kiskapukat, a rendszer törvényeit betartva teszik ezt.

Az autizmus egyik legfőbb tünete az, hogy az ezzel diagnosztizált gyerek nem tud beilleszkedni a társadalomba, nem akarja elfogadni a társadalmi normákat, ezáltal nem tud részt venni a rendszerben. Így az a család, ahol ilyen gyerek született, sem tud élni a rendszer kínálta lehetőségekkel, hisz a legtöbbüket nem lehet tömegközlekedésre felültetni, nem lehet rendezvényekre vinni… stb, mert nem lehet a rendszer által felállított szabályrendszerbe illeszteni. Ha a szülő ezt mégis megpróbálja, a gyerek megbotránkoztató viselkedésével lehetetleníti el a szülőt oly mértékben, hogy az kénytelen kimaradni ezekből azért, hogy ne kelljen szégyenkeznie a többi, rendszerben élő embertársa előtt gyereke viselkedéséért!

Azt hiszem, hogy megállapíthatjuk, (bármennyire is botrányos kijelentés is ez) az autista gyermek Isten ajándéka a szülőnek! Egy üzenet Istentől, mely azt hordozza a szülő számára, hogy az út nem más, mint a rendszerből való kilépés. Kilépés, hogy átléphessen egy másik rendszerbe, a tökéletesség, az igazság rendszerébe! Ezért adott olyan gyereket számukra, mellyel nem lehet a földi rendszerben élni!

Sajnos a legtöbb szülő ahelyett, hogy megértené ezt a neki címzett üzenetet, azon kezd munkálkodni, hogy hazugság legyen az Isteni üzenetből azáltal, hogy gyerekét minden erejével a rendszer számára elfogadhatóvá akarja formálni! Mindenképp el akarja érni, hogy abba rendszerbe integrálja, amiben ő is él, ahelyett, hogy gyerekét kézen fogva átsétálnának a tökéletesség rendszerébe, ahol nincs autizmus, nincs down szindróma (ahogy egy igen kedves barátom fogalmazta meg, „nem Down, hanem Up szindróma”, ahogy az autizmus is, hisz a gödör aljából való kiemelésünkre születtek ezek a gyerekek, tehát felemelésünkre, ezért nem Down, hanem Up) se egyéb, csak tökéletesség!

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a rövidke üzenetet, és ha ismersz érintett családot, add tovább, hátha ezáltal egyre többen meglátják, és keresni kezdik az igazságot ott, ahol az valójában van, és nem ott keresik tovább, ahol az nincs!

Köszönöm!

Egy kedves barátom küldött a témában egy hatalmas megértést, amit itt megosztanék veletek utólag is: Tudod, mi az autizmus?