Az igazság, legtöbbször botrányos. Így mindjárt a legelején egy botrányos kijelentéssel kezdeném, amely az értékrendhez kötődik.


Nem az jut be a mennyek országába, aki etikusan viselkedik, aki betartja az emberiség, az egyes intézmények, a kereszténység által diktált, ezáltal elvárt értékrendet.

Nem is az, akire azt mondjuk, hogy na ez rendes ember.

Akkor ki kérdezhetjük?!

Eme botrányos kijelentéseket olvasva, „joggal” gondolhatja a kedves olvasó, hogy ez az ember megbolondult és összevissza ír!

A baj az, hogy meg vagyunk tévesztve, hogy el vagyunk hitetve, hogy egy fordított világban élünk, melyben a hazugságot, a megtévesztést hisszük igazságnak. Így, amikor az elme számára szép dolgokat hazudnak nekünk, azt rögtön igaznak hisszük, és elkezdjük óhajtani azokat.

Sajnos így van ez a fenti botrányos kijelentéssel is. A fenti kijelentésben az a hazugság, hogy elhitették velünk, hogy ez elég! Ezt kell cselekednünk és miénk lesz a mennyeknek országa! Pedig nem így van ez!

Azok az intézmények, és azok az emberi vezetők, oktatók…stb, akik ezt tanítják, nem mások, mint azok a báránybőrbe bújt farkasok, akikről a szentírás ír. Hiszen ők, az etika, az emberi értékrendek köntösébe bújva hitetik el az embereket. ( Ezen köntös ama báránybőr! És ezek az emberek a farkasok!)


Tehát nem az jut be a mennyek országába, aki átkíséri az öreg nénit a gyalogátjárón, átadja helyét a villamoson… stb,
Hanem az, akit nem tud elhitetni, ama kígyó, ama báránybőrbe bújt farkas!

Mert hiába tartjuk be az etikett, és az emberi értékrendek összes szabályát, hiába vagyunk kedvesek, rendesek embertársainkkal, ha el tud hitetni minket ama kígyó és a báránybőrbe bújt farkas!


Mert, aki el van hitetve, akit el lehet hitetni, az beengedte önmagába a hazugságot, és egyé vált vele!

Aki tehát beengedte önmagába a hazugságot, nem léphet be Isten országába! Mert Isten országában semmi hamisság nincs, ezért nem tudja befogadni a hazugságot, hamisságot! Így akiben hamisság, hazugság van, az nem lehet része Isten országának!


Ezért keresd az igazságot! Engedd be az igazságot, és nyerd el a kegyelmet!

Köszönöm, hogy elolvastad!

Ha befogadtad eme szavakat, oszd meg embertársaiddal, hogy ezáltal ők is tudomást szerezzenek az igazságról!