Tegnap készült néhány hangfelvétel azzal kapcsolatban, hogy egy magát táltosnak nevező ember által, miként válnak az emberek, a hitetés áldozatává.

(Előre bocsájtom, hogy, ha jól emlékszem, 2003-ban, én is bedőltem ennek a szellemiségnek. A hitetés rajtam is sikerrel járt! Én is elhittem, hogy Isten tervei közé tartozik, hogy műveljük ezeket a dolgokat. Tehát nem vagyok senkinél különb, akik ezt velem együtt elhitték, és bedőltek neki )


Van, amikor az ember annyira hagyja magát megtéveszteni, hogy a nyilvánvaló hazugságot is igazságnak látja!

Teszi mindezt magával, olyan emberek által, akikben olyan hatalmas a hazugság, hogy még önmaguknak sem tudnak igazat mondani!

Az az ember, aki önmagának sem tud igazat mondani, aki saját magát is becsapja, hogy mondhatna bárkinek is igazat, hogyan tölthetne bárkit is igazsággal?!

Nem beszélve arról, hogy ember, embert nem tölthet be igazsággal.

És mind ezt tesz úgy, hogy a vélt hazugságot súlyos pénzért kínálja embertársainak. Nem törődve azzal, hogy a pénzük mellett a lelküket is elveszi.

Az az ember pedig, aki fizet ezért, nem veszi észre, hogy ő nem kapott, hanem csak adott. Hogy voltaképpen nem is a pénzével, hanem a lelkével fizette meg ennek az árát!

Az, hogy fizetnünk kell érte, csapda csupán. Egy alattomos elhitetése annak, hogy a hiszékeny ember, tudja magát abba a tévhitbe ringatni, hogy kapott valamit. Nem sejtve, hogy voltaképpen a legnagyobb árat fizette ki, amit csak lehet! ÉS a legnagyobb veszteséget szenvedte el, amit csak lehet!

Azért fizetünk tehát ezeken a tanfolyamokon, hogy ne lássuk be, hogy ne is gondoljunk arra, hogy tulajdonképpen más itt a tét!


Ez a hitetés semmiben sem különbözik attól, ami Ádámmal és Évával történt, a paradicsomban.

Egy kedves barátom is megosztotta ezt a felismerést. Közzétette a kialtoszo.hu blogon, és a bloghoz tartozó youtube csatornán is. A link, itt érhető el. A tegnap már késztetést éreztem arra, hogy lejegyezzem mindazt, amit ezzel kapcsolatban megérthette. Ám időközben hozzászólások érkeztek, melyekre szeretnék reflektálni, melyek csak még jobban alátámasztják azt, amit mondhattam.

A hanganyagban, arról ránthattam le a leplet, hogy a táltos ereje a gépben van. Hogy az emberek egy olyan embert hisznek táltosnak, aki géptől kér segítséget.

Vajon lehet-e igaz ember az, aki pénzért kínálja a gép által szolgáltatott egészséget? (költői kérdés)

Ebben a hozzászólásban, a következőt írja valaki, akinek a nevét nem említem, mert nem a személyeskedés a cél, hanem az ébresztés. Nem csak a „szerző”, hanem minden hasonló gondolkodó ébresztései is. Hogy, aminek van füle hallhassa, és akinek van szeme, az láthassa:

András nem így kezdte! A gép a tudatalatti információit olvassa. Gondolom h mindenki tudja h az ember egy tökéletes információs rendszer. Egyébként információs cseppekkel gyógyítanak!! Legyúnk pintosak, ha már a munkájukat vizsgáljuk, kritizáljuk. Sztem senki sem tudhatja, h az Ő képei, álmai az Isteniek!!

Egy Hozzászólás a hangfelvételhez.

Ez hozzászólás számomra egy újabb leleplező tényt mutat be nekem, amiről úgy érzem, hogy fontos írnom, szólnom pár szót, mert ez a jelenség sem új. Ezt is az alternatív gyógyászat, már rég alkalmazza, csak más köntösben.

A kedves hozzászóló, információs cseppekről beszél.

Viszont ezek az információs cseppek már nemcsak az alternatív, hanem a hivatalos orvostudományba is gyökeret vertek. Úgy hívják őket, hogy homeopátiás készítmények!

Aki nem tudja, röviden leírom a homeopátiás készítmények ötletét, hogy miből alakult ki, hogy láthassuk, hogy ez sem más, minta, mit minden más alternatíva is árul, annyi különbséggel, hogy ez „10-szer ” drágább. És az elhitetettek számára, sokkal hangzatosabbak.

A homeopátiás készítmények, lényege, épp az információhordozás, ahogy fenti cseppeknek is. Az alapgondolat az volt, hogy végy egy üvegcse hatóanyagot, majd töltsd azt 2 felé, és az egyik megfelezett anyagot, töltsd újra fel vízzel. (azaz készíts egy vizes oldatot belőle) Így már az üvegben csak fele a hatóanyag, és a másik fele víz, ám még mindig igencsak nagy számban benne van a hatóanyag. Az elképzelés az volt, hogy a víz, az elegyítés folyamata során eltárolja a hatóanyag információit. Majd ezt az oldatot, szintén 2 felé kell tölteni, és a megfelezett adagokat, újra feltölteni vízzel. Az elegyítés során, a hozzá adott víz, újra eltárolja a kívánt információt, így már csak negyedrész a tényleges hatóanyag. Ezt az eljárást addig kell folytatni, amíg gyakorlatilag a víz nem tartalmazza fizikailag a hatóanyagot, csak az információval töltött vizet. Persze aztán a homeopátiában a vízen kívül mindenféle információhordozó anyagot kitaláltak, így lett aztán, tabletta, por, meg miegymás.

És akkor most le szeretném leplezni, nemcsak „matrix drops” nevezetű eljárást, hanem minden információhordozónak mondott dologgal való gyógyítást.

Miért nem működhet a „matrix drops”, és a hasonló elven működő hazugságok?!

Azért mert az információ, nem csupán, és főleg nem fizikai síkon tárolódik. Az információ valódi tárhelye, a mi benső szobánkban van! Így aztán a valódi gyógyuláshoz, a valódi élethez, a rossz, hamis, és hazug információkat, nem fizikai szinten kell megsemmisíteni, hanem ott, ahol az voltaképpen a legnagyobb kárt teszi. Ott, ahol a lelket öli meg. És ez a hely, a szívünk, és az elménk.

És a hazug információt, amit bevettünk az elménkbe, és a szívünkbe. Amivel eddig azonosulni tudtunk, fizikai síkon nem lehet eltávolítani.

Az eddig bevett hazugságoktól, és az ezek okozta károktól, csak és kizárólag egyetlen módon lehet megszabadulni: Mégpedig a szembesülés által!

Képzeljünk el egy zárt rendszert, mondjuk egy pincét, aminek egy ajtaja van. Ezen a nyíláson keresztül, ezt a zárt rendszert tele tudjuk pakolni mindennel. Ám ha meg akarunk, a feleslegesen belepakolt holmiktól szabadulni, csupán azon az úton szabadulhatunk meg tőlük, csak azon a nyíláson keresztül vehetjük ki őket, ahol ezeket beletettük.

Így működik az ember is! Csakis azon az úton keresztül szabadulhatunk meg a hamis információktól, amin keresztül azt bevettük. És ez nem más, mint az elménk.

Persze tudni kell azt, hogy, amikor a test a hamis információktól megbetegedett, akkor már a lelkünk is beteg. Ezért nem hoz valódi gyógyulást az, ha csupán a fizikai testet gyógyítjuk! Ezért nem vezet sehova, és ezért ront csak a helyzeten, minden kuruzslással való gyógyítás. Az orvoslás is ilyen kuruzslás, csak hivatalos köntösben. Az orvostudomány nem más, mint hivatalos köntösbe öltöztetett kuruzslás!

A testet képesek meggyógyítani, ám a lelket ezzel, képesek megölni. Mert aki testi gyógyulást kapott, már nem vágyik lelki gyógyulásra, nem keresi azt, és így nem vár rá más, mint a kárhozat.

A valódi gyógyulást nem a test gyógyításával, hanem a lélek tisztításával kell kezdeni. És nincs az a homeopátiás gyógyszer, nincs az az információs csepp, ami a lelket meg tudná tisztítani, a hamis információktól!

Ahol a pincébe levittük a sok kacatot, csak ott tudjuk felhozni. Hasonlóképpen, ahol megmérgeztük magunkat, ahol magunkba vettük a sok hazugságot, csak ott tudjuk felhozni. Ezért szembesülnünk kell mindennel. Minden hamis információval, ami megmérgezte a mi lelkünket.

Erre viszont egyedül nem vagyunk képesek. Erre csak egy valaki képes, az egyetlen orvos, akinél az élet vize van! Tőle kell cseppeket kérnünk, és ad ingyen! Ezt a vizet, ami a valódi gyógyulást hozza, nem sarlatánok töltötték fel információval, hanem maga az élő Isten! És az Ő szent lelke által, az egy szülött fia, maga Krisztus szolgáltatja számunkra, ha kérjük tőle. Ha megfogant bennünk az a tiszta és őszinte információ, kérés, vágy, melyre válasz a gyógyulás, és az újjászületés!

A halott vizet, hagyjátok a holtakra, és ti, akik megérthettétek, amiről írhattam, forduljatok élő vízért, az élő Istenhez!

Vigyázzatok a lelketekre, mert noha a test meghal, a lélek tovább él! S ha nem kértél az életnek igaz vizéből, a lélekre nem élet, hanem kárhozat vár. Egy örökkévalóságig tartó kárhozat!