Mit kell tennünk ahhoz, hogy megértéseket, kapjunk?!

Először is kapcsold ki a TV-t, ne olvass cikkeket! Egyszóval hagyj el mindent, ami az elméd lefoglalja. Nem kell elvonulni, mint a buddhisták, nem kell egyedül kiülni a hegytetőre, mint az öreg indán teszi. Semmi mást nem kell tenned, mintsem kikapcsolni mindenféle médiát. És azt fogod észre venni, hogy nem sok idő elteltével jönnek, és kapsz majd megértéseket! Mert ahogy elhagyod ezeket, nem a média által leszel manipulálva, hanem a lélek által vezérelve.

Miért?! Hogyan lehetséges ez?! Először is úgy, hogy ahhoz, hogy megértéseink legyenek, hogy a lélek az elménken keresztül tudja préselni az igazságot, szükségünk van az érzelmeinkre. És higgyétek el, a média, a hollywoodi filmek, a közösségi médiák, a híradások, mind, mind az érzelmeinkre telepszenek rá! Az érzelmeink felett veszik át az uralmat és irányítják azt!

Nem kell csip, nem kell vakcina ahhoz, mi teljesen zombik, teljesen biorobotok legyünk, mert az ember többek közt, az érzelmei révén ember! A lélek is az érzelmeinken, a szívünkön keresztül tud rajtunk, és bennünk munkálkodni! És, ha az érzelmeinket nem a Mindenható, nem a teremtő, nem az igazság, nem Krisztus irányítja, lélek által, akkor mi nem a teremtés természetes útján és módján viselkedünk, hanem a fenevad által irányítva mesterségesen! És így tulajdonképpen halottak vagyunk!

Gondoljuk csak végig: Mi történik, amikor egy filmet nézünk?! Filmnézés közben olyan érzelmek fakadnak fel bennünk, olyan érzelmeket élünk át, amilyent a filmrendező akar és nem olyant, amilyent a Teremtő Atyánk akar! Nem olyant, amilyent természetesen abban a pillanatban meg kellene élnünk! Tehát filmnézés közben azzá válunk, amik nem vagyunk. És aminek nem kellene lennünk abban a pillanatban!

Hogy is kaphatnánk megértéseket, amikor szívünket hamis és álérzelmekkel töltjük meg, elménket pedig azokkal a képekkel, amelyek ezeket a hamis érzelmeket keltik bennünk! Ilyenkor nem tud a lélek megnyilvánulni, hisz teljes mértékben elnyomtuk azt! Ilyenkor sem a szívünk, sem a lelkünk nem az igazságé, hanem a hazugságé! Azaz a halálé! És csak az az ember mondható élőnek, akiben lélek van, akiben a lélek él és munkálkodik! Így válunk zombikká, két lábon járó halottakká, hogy a lelket, ami a megértéseket adja, lecseréljük hazugságra! Az igazi érzelmeket hamis érzelmekre! A fenevad képétől várjuk az érzelmeket! Még a gondolatainkat is ő adja! Tehát mi már nem az igazságé, hanem a hazugságé, nem az életé, hanem a halálé, nem az üdvösségé, hanem a kárhozatéi vagyunk!

Kedves olvasók: Nincs ártalmatlan film, nincs ártalmatlan videó! Nincs ártalmatlan könyv, színház, koncert, fesztivál… stb… Mert ezek mind azért vannak, hogy hazugságban éljünk, hogy ellopják az érzéseinket. Átformálják azokat, a lélek sugallta gondolatokat pedig elfojtsák és lecseréljék!


Az az ember, akinek már nincsenek önálló érzései, gondolatai, az halott ember!

Ám van egy jó hírem azoknak, akik magukra ismernek, és még képesek belátni, hogy amit a lélek üzen ebben a cikkben, az igaz! A jó hír az, hogy ha kikapcsolod a TV-t, a facebookot, youtubeot, és minden olyan hamis forrást, ami ellopja, lecseréli a gondolataidat, érzéseidet, és magához az igazsághoz kiáltasz segítségért belátva, hogy egyedül képtelen vagy visszafordulni, akkor van kiút. Van kiút, mert az igazság feltámadt, az igazság él! Ez cikk is legyen tanúm nekem, hogy, amit itt írtam, azt nem én írtam, hanem ama lélek, amit a feltámadt igazság, akit úgy hívunk Krisztus küldött hozzám, ahogy azt ő ígérte azoknak, akik nem hajlandók többé a hazugságot, csakis Őt, az igazságot követni! Mert ezek a sorok nem tőlem származnak, mert az igazság nem embernél van!

Köszönöm, hogy elolvastad.