Ma gyakran halljuk azt, miszerint többek közt Schwab maga az antikrisztusk. Viszont tegyünk fel magunknak egy kérdést:


Kinek, azaz kiknek köszönhetjük Schwabot?!


A válasz egyszerű, mert magunknak! Mert mi elhittük, hogy ez a világ jó! Elhittük a reklámokat, és áhítottunk mindent, amit az e-világ urai elvártak tőlünk!

Elhittük a mozikat, és elhittük a vak-ációkat. Elhittük, hogy az élet az, amit a filmvásznon sugároznak belénk!

Minden mozifilm már egyfajta agymosás volt hosszú évtizedek óta!

El kezdtük ezeket a képeket áhítani, és lassacskán megteremteni Schwabot! S most, hogy itt van, már nem tetszik! De jó, hogy itt van, mert így alkalmunk van szembesülni, és végre az igazság felé fordulni!

El vehetnek mindent (mert az új világrend, (melyre mellessleg mi adtunk okot, és alapot) sok mindenre törekszik. Többek közt arra, hogy a javak egyenlően legyenek elosztva a lakosság közt. Ezért elvesznek mindent, mint a kommunizmusban) Ám ez is értünk lesz, hogy észrevegyük, hogy kinek gyűjtöttünk eddig, hogy miért dolgoztunk eddig! Hogy észre vegyük, hogy egy olyan világot építettünk, ami homokra épült, és romba dől az első szélfuvallatnál.

Tulajdonképpen nem történik más, amit Ádám és Éva idejében!

Akkor is az történt, mint ma. Az ember (Ádám és Éva jelképében) elhitte az akkori hollywoodi mozikat. Azaz amit a kígyó, az ámító mondott! Azért viszont nem a kígyó volt hibás, hogy azok az emberek elhitték ámítását! Ahogy ma sem a propaganda a hibás azért, hogy mi elhisszük azt!

Ezért csupán mi vagyunk a hibásak!

Schwab azért nőtt ekkorára, mert mi ekkora mértékben elhittük az ámításaikat! A bankrendszer is azért nőtt ekkorára, mert mi úgyszintén elhittük az ámításaikat. Elhittük, hogy a hitel, a jó befektetés!

Nem vettük észre, hogy nekünk nem a kígyó rendszerében kellene befektetni, hanem az Úristen, a teremtőnk rendszerébe!

Nem a kígyó a hibás azért, hogy mi elhittük, hogy nekünk medencés, 3 szintes, 2 garázsos palota kell, legkevesebb 2 gyönyörű autóval. Ő ezt elhitette, mert az ipar a bankrendszer és a világ úgy ahogy van, egy rendszert alkot, egy szellemiség zászlaja alatt! És azzal, hogy mi ezeket elhittük, rögtön elhittük a bank ámítását, mert ő felkínálta a lehetőségét annak, hogy általa, az ő segítségével, ezeket mind megvásárolhatjuk.

Így élt a filmipar, aztán élt a bankrendszer, aztán az ipar. És ezeket a kígyó elkezdte szabályrendszerekkel működtetni és irányítani! Azt, hogy mindez létrejött, egyedül csak mi vagyunk a hibásak és felelősek!

És mivel látjátok, a hiba nem kívül van, ezért a hibást sem kívül kell keresni! A hibás nem más, hanem egyes egyedül mi magunk!

Nekünk kell ebből megtérni külső hibások keresése helyett! A Schwabokat, a Bill Gates-eket, a Soros Györgyöket mind, mind, mi hoztuk létre. Mi teremtettük meg azáltal, hogy elhittük a kígyó ámítását!