Miért betegednek meg az oltottak, az oltás felvétele után pár hónapra?!

Egy újabb bizonyíték nyilvánul meg napjainkban, mely azt támasztja alá, hogy az igazi fertőzés az, ami a médiából ömlik ránk!

Egyre több duplán oltott ismerősömről derül ki, hogy a második oltás felvétele után 4-6 hónapra megbetegednek. Elkapják COVID betegséget, és némelyikük kórházba is kerül. Olyant is hallottam, hogy egy családban pont fél évre rá, hogy megkapták a második oltásukat is, csak azok a családtagok fertőződtek meg, akik be voltak oltva! Aki nem volt beoltva, hiába, hogy egy háztartásban élt a többiekkel, nem fertőződött meg! (Nem tudok elmenni a mellett a tény mellett sem, hogy ebben a családban az oltottak, más-más típusú vakcinát kaptak)

Valójában nem más történik, mint Krisztus ama kijelentése, hogy „Legyen neked a te hited szerint” Ezek az emberek, akik oltásuk ellenére is megbetegszenek, azért betegszenek meg, mert a médiából egész nap ez ömlik rájuk. És testet ölt bennük a hazugság! Ez lesz az ő hitük! Ebben fognak hinni! És semmi más nem történik, mint az, hogy az ők hitünk szerint lesz!

Miért veszélyes a hazugság?! Mert valóságosnak mutatja magát, ezáltal az elme igaznak fogja hinni!

Elhiszik a média hazugságát, magukévá teszik, és magukénak érzik! És mivel elhitték, hogy csak 4-6 hónap védettségük van, meg is betegszenek rögtön, mert megtestesül bennük a hazugság. És igaznak fogják hinni azt!

Persze a fenti hazugság nem abban rejlik, hogy akkor a vakcina bármennyi védettséget is nyújtana.

Azoknak, akik még nem fordultak Istenhez és a gondviselésnek köszönhetően erre a cikkre tévedtek elmondom: A vakcina méreg! Ez nem egy újabb összeesküvés elmélet, hanem tudományos tény. A covidot vírusnak hívják, mert valamiféle RNS üzenetet hordoz, ami egy fehérjeburokban van. Ez a fehérjeburok a sejtre tapadva juttatja be az RNS-t a sejtbe, ahol a sejt szépen elkezdi másolni ezt az RNS információt. És addig csinálja ezt, amíg szét nem pukkan. Majd szétszóródik a szervezetben a sejtben levő sok lemásolt RNS infó. Tehát a vírus nem élőlény, mert nincs anyagcseréje, nem szaporodik önállóan, és nem képes önálló helyváltoztatásra sem! Tehát szinte mondhatnánk azt is, hogy nem létezik. Abban, hogy a vírusok mind ilyen rns vagy dns információk, tehát géninformációk, egy tudós sem kételkedik. Itt már megjegyzem, hogy ha információ, akkor miért ne mondhatnánk hazugságnak, hisz a hazugság is egy információ nemde?! Amit a sátán mond, az is egy infó nem?! Amikor a kígyó azt sugallta Évának, hogy egyen az almából, mi történt?! Éva megfertőztetett egy hazug infó által! Tehát az elméjén keresztül fertőztetett meg! És meg is cselekedte azt, tehát a hazugság testet öltött! Higgye el mindenki, és aki nem, az kérje a Jó Istent, hogy igazolja vissza neki, hogy ettől lesz beteg egy ember! (Lehet tovább nézni a híradót!) Visszatérve: Ahhoz, hogy ez az infó ne sérüljön meg, mint például a tintasugaras nyomtatóval nyomtatott papíron levő infó is, megsemmisül, ha nedvet kap. Egy fehérje burokban van zárva. A korona vírusokat a többi virustol az különböztet meg, hogy a korona vírusok, tüskefehérje burokban vannak. Tehát a hírvivő anyag, nem más, mint a tüskefehérje.

És most jön a tudományos csattanó, ébresztő, azoknak, akik még mindig embernél keresik az igazságot! Mert az igazság az, hogy ez a cikk nem azoknak szól, akik Istent keresik, hanem azoknak, akik még a tudományba látják elrejtve az igazságot, és azt kutatják, mint rejtett kincset!

Először még: A vakcinák, az mrns vakcinák (mit is jelent az mrns?! Messenger RNS vagyis rns üzenet) esetében is, hírvivőanyagként a tüskefehérjét választották!

Ám! Rájöttek! Hogy, ha a tüskefehérje bekerül a szervezetbe, akár üresen, tehát rns nélkül, csak maga a burok. Épp azokat a tüneteket okozza, mint maga a vírus! Tehát kijelenthetjük, hogy maga a tüskefehérje méreg!

Tehát azok a kik a tudományba hittek, az oltással mérget juttatnak a saját vérükbe! Ezért vannak mellékhatásai és tünetei az oltásnak! Természetesen plusz megkapják a hazugság csomag fizikai formáját, egy mrns üzenetben, hogy ha már elhitték mindazt, amit a fenevad szája mond, akkor kapják meg ennek fizikai formáját is, hogy biztos legyen, hogy az ilyen ember teljesen be lett oltva hazugsággal!

És azt hiszem, következtetésként egyértelmű, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy újra életet nyerjünk! Semmi mást nem kell tennünk, mint kikapcsolni minden hírforrást mely által a fertőzés szellemi síkon megtörténik! És a hazugság helyett az igazsághoz fordulni, ami által új és tiszta igaz életet nyerhetünk. És ez a forrás nem más, mint Krisztus szava mely lélek által (ismétlem) lélek által és nem elme által tölt be minket!

Tiszta szívvel kívánom, hogy aki megértette, forduljon végre az igaz forráshoz, a hazug forrás helyett!

Isten áldjon mindenkit, aki e sorok végére ért!

https://www.youtube.com/watch?v=MfvLs58-eR8

Kedves olvasók! Mivel a youtube szinte azonnal törölte az ehhez a cikkhez tartozó hanganyagot, ezért ezt közzéteszem podcast formájában is!

Powered by RedCircle