Akik beoltatták magukat, automatikusan terjesztik azt a szellemiséget, amely rávette őket az oltásra. Fontos megértenünk, hogy egy szellemi harc folyik a világban. Ez a harmadik világháború, amely sokkal alattomosabb, és pusztítóbb, mint az összes eddigi háború, amelyet az emberek vívtak.
Tehát arra a kérdésre, hogy az oltottak fertőznek-e, vagy sem, az a válasz, hogy igen, de nem nem fizikailag, hanem szellemileg, mert anélkül, hogy tudna róla, mindenki hirdet valamit, és Jézus tanítása szerint senki sem tud mást hirdetni, mint azt, ami az ereiben, és a lelkében van.
Aki hallja, mit hirdetnek az oltottak, bizony könnyen megfertőződhet az ő félelmeikkel, az ő lelkükben lévő szellemiséggel, amely arra késztette őket, hogy oltassanak. Főképp, ha nem vette fel Isten oltalmát magára, és nem ismeri Jézus Krisztus kijelentéseit, amelyek már kétezer éve legyőztek minden vírust, minden hazugságot, és a halált.

Ha megértetted, töltsd le ezt a hangfelvételt, töltsd vissza a saját oldaladra, és mutasd meg ismerőseidnek, hogy esélyt kapjanak arra, hogy felvegyék Isten oltalmát, még mielőtt valaki beoltaná őket az emberek hazugságaival, félelmeivel.
…mert az emberek oltása halál, de Jézus Krisztus szavának oltalma örök élet!

A cikk és a hanganyag készült: a Kiáltó Szó jóvoltából.
Az eredeti cikk itt olvasható és hallgatható!