Egy üzenetet kaptam, miszerint az az ember beteg, akik a legtöbb híradót nézi, aki legtöbb cikket olvassa. Egyszóval a legtöbbet tekingetnek kifele! Ezt az üzenetet a lélek hangja által kaptam, és adom tovább.


Hogyan lehetséges ez?! Mi okozza azt, hogy úgy tűnik, mintha a test fokozatosan leépítené önmagát?!

Úgy lehetséges ez, hogy azok az emberek, akiknek figyelmük folyton a híradón van, folyton a cikkeken, a médián, a külvilágon van, szinte megszűnnek önmaguk számára létezni, gátat szabva a lélek bennük való munkálkodásának!

Tehát valójában nem a test építi le önmagát, hanem fokozatosan az élet hagyja el az embert, hisz az igazság helyett, a hazugság tölti meg! Ahogy Krisztus mondja: „Én vagyok az út az igazság és az élet”. Vagyis, az igazság az élet. ÉS hogyha az igazság az élet, akkor a hazugság (az igazság ellentéte) a halál!

Az, hogy ez a kijelentés így van, legjobb bizonyítéka a mai helyzet, miszerint nem létezik más betegség, csak Cov-ID! Miért?! Mert a hazugság csatornáin, nem jön más, csak a Cov-ID.

(Kedves olvasók egy nagy zárójelben megjegyezném, mivel már 2-szer leírtam eme fertelmességet, hogy miért úgy írtam, ahogy. A tudományban, mindennek egyezményes jele, rövidítése, elnevezése van, így a vírusnak is. A Vírus jele az orvostudományban a „V” betű. Lásd példaként SarsCoV vagy RSV… stb, ahól a „V” a vírust jelöli. Nem furcsa, hogy ez a Covid esetében nem így van?! Ha a covid-ban a „co” a Corona, „v” a vírus, akkor mi lehet az „id”?! Identification?! Azaz azonosító?! Utána néztem, hogy ezt hogy tudja megmagyarázni a tudomány, és nem kellett messze menni, hogy rátaláljak miből rövidítették: „Corona Virus disease” Itt mindjárt látszik, hogy valami nem okés, hisz hogy lehetséges az, hogy egyszer „V”-vel, míg másszor „Vi”-vel jelölik a vírust! Vagy mégsem egyezményes?! Akkor az orvostudomány valójában ilyen összeszedetlen, ilyen kezdetleges, ilyen alacsony szintű, ilyen komolytalan? Ha ilyen gyerekcipőben jár még, hogy egy ilyen „fontos” dolog esetében sem tudnak megegyezni egy egyezményes jelben, hogyan várhatják el, hogy higgyünk benne? Hogyan várhatják el, hogy az életünket eme „tudósok” álláspontjára bízzunk?! Olyan tudósokéra, akik egy egyezményes jelben sem voltak képesek az évek során megegyezni! Ilyen nincs egy tudományban sem! Tehát marad az ID azaz az azonosító! Higgye el mindenki, hogy aki felvette magára a CovID hitet, aki azonosult a CovID-dal és ennek kapcsán beoltatta magát, az felvette a CovID azonosságot!

Akárhogy is van, bármelyik változatát is nézzünk a dolognak, láthatjuk, hogy őrültség és hazugság!

Ezért óvva intek mindenkit: Ne azonosuljatok eme hazugsággal!)

Ez teljes mértékben megtestesülni látszik, hisz a családorvosoknál sem létezik más csak CovID. Egy utitársammal egymástól 200km-re ugyan azok az események mentek végbe! A gyerekeink (persze úgy, hogy nem találkoztunk) elkapták ezt a hányásos, hasmenéses „fertőzést”. (azért tettem idézőjelbe, mert az igazi fertőzés nem fizikailag kezdődik) A kedves barátom betelefonált az orvoshoz, aki nem épp baráti hangnemben közölte vele, hogy tisztában van-e vele, hogy ezek a tünetek a covid tünetei! Tehát úgy néz ki, mintha még egy sima hasmenése sem lehet az embernek anélkül, hogy a „beteget” ne a corona vírussal azonosítanák! Tehát mi más ez, ha nem valóban CovID?! Hisz erőszakosan ezzel akarnak minden embert azonosítani.

Az azonosítás még egy bizonyítéka az, hogy mindenkire, még az egészségesekre is rá akarják húzni, a „fertőző” jelzőt, azaz még az egészségeseket is a CovID-dal azonosítják! Nem furcsa ez kissé?!

Tehát kedves olvasók, kedves útitársak! Rajtunk áll, hogy betegek vagyunk-e vagy egészségesek! Azok az emberek betegek, akiknek a figyelmük a hazugságon van!


Azoknál akik kikapcsolják az összes csatornát, amelyen a hazugság beömlik a házba, spontán gyógyulás veszi kezdetét!

Ha fontos vagy önmagad számára, ha számít a lelked állapota, ha szereted az életet, Próbáld ki! Ha egoista vagy, akkor próbáld ki, kapcsolj ki egy hónapig minden csatornát, és csak az igazságra figyelj! Zárj ki minden hazugságot, és figyeld az eredményt! Ha annyi időt töltesz fogyókúrával, sporttal, a tested egészségével, karbantartásával, nem érné meg kipróbálni egy hónapig, hogy milyen lehet a lélek karbantartásával foglalkozni?! Hányan tartanak három, vagy akár ennél több hónapos fogyókúrát, vagy egyéb kúrákat, teljes figyelmüket a test állapotára irányítva. Nem kérek többet, minthogy szánj 1 hónapot a lelked figyelmére, a lelked állapotára!

Amikor elmegyünk dietetikushoz, táplálkozás szakértőhöz, mit teszünk?! Személyre szabott receptet kapunk arra, hogy mit együnk, mit ne együnk, mi az, ami a mi testünk számára méreg, és mi az, ami táplálék, és egy szigorú étrenddel térünk haza, amire odafigyelve elérhetjük célunk, és a testünk megszabadul a fölös kilóktól. Eközben teljes figyelmünk ezen a szigorú étrenden és annak eredményén van!

A lélekkel sem kell mást tennünk, mint megkérdezni a lélek szakértőjét, aki maga Jézus Krisztus, és kérni azt a lelki étrendet, a személyre szabott lelki kúrát amely által megszabadulhatunk minden lelki méregtől! Az összes felhalmozott hazugságtól, ami lelkünket nyomja. Ehhez ugyan azt kell tennünk, mint a testünk esetében! Személyesen kell kérnünk Istent, Krisztust, hogy adjon nekünk receptet! Ezért arra bíztatok mindenkit, hogy olvassa a 4 evangéliumot, melyek Krisztus, avagy az igazság szavai. Ami által megkaphatjuk a személyre szabott receptünket, és a térképet, amely kivezet minket a tévelygésből, abból a labirintusból, amelybe a hazugságok sokasága vitt be minket!

Köszönöm, hogy elolvastad!