A kígyó ámítása annyira alattomos, hogy ármánykodását, csakis azáltal lehet észrevenni, hogy nem önmagunk okoskodása, hanem a teremtett igazság forrásából merítve tudakoljuk a világot!

A minap néztem egy filmet, amit a youtube tolt elém erőszakosan napokon keresztül. Amikor néztem a filmet, arra jöttem rá, hogy valójában ezt a filmet nem is én akartam nézni, hanem a Youtube volt az, azaz a mögötte való rendszer, ami azt „akarta” hogy én minden áron megnézzem, ha lehet többed magammal mint családi program, és nem én!

Ezt felismerve, lélek által folytattam a filmet, elmével szem előtt tartva, hogy valójában nem én akarom ezt a filmet nézni, hanem a Youtube nézeti velem!

Film nézés közben rápillantottam a megosztóra, és kissé meglepődve könyveltem el magamban, hogy ezt a csatornát soha nem néztem, soha nem tetszikeltem, de még az ilyen stílusu filmeket sem néztem soha.

A filmet úgy néztem tovább, hogy mindvégig szem előtt tartottam eme tényeket. Nem engedtem magam átadni a filmnek, és vártam a lélek jelzéseit, arra vonatkozóan, hogy miért is kell nekem ezt a filmet nézni, azaz vártam a felismerést, kérve Krisztust, hogy világítsa meg nekem lélek által ennek a miértjét!

Ekkor a film egy teljesen új megvilágítást és értelmet nyert, melyben azt láthattam meg, hogy a rendszer (ésa benne lévő mesterséges intelligencia) mennyire mesterien találja meg azokat a tartalmakat, amelyek teljes mértékben alkalmasak arra, hogy általuk programozzon minket.


És hogyan teszi mindezt?

Az érzelmeinken keresztül! Mégpedig úgy, hogy becsapva minket, az adott mondanivalóhoz, kellemes, ringató érzelmeket társít. Hogy amikor a médiában viszont halljuk ugyan azt a mondanivalót, szlogent, az szimpatikus legyen számunkra, azonnal eladva nekünk a propagandát!

Powered by RedCircle