Egyre többen halljuk azt, hogy nem működik az oltás. Egyre több olyan ember betegszik és hal meg, akik megkaptak már az első 2 oltásukat. Sőt, sokan közülük sajnos nem csak megbetegednek, hanem meg is halnak!


Miért nem véd meg a vírus ellen az oltás?

Ebben a cikkben olyan információ kerül közkinccsé, amely veszélyt jelent a hazugságra nézve, így azt nagy igyekezettel próbálják a rendszer összes platformjáról eltűntetni.

Korábban már beszéltem a vírusokról a tudomány szemszögéből. Most kiemelem a legfontosabbat. Mégpedig azt, hogy a vírus nem más, mint információ. Még a molekuláris biológia szerint is egy olvasható információ a vírus, mely egy hírvivő anyagba van burkolva. A vírusok esetében ez nem más, mint a egy fehérje burok, a CoV-ID esetében ez nem sima, hanem tüskefehérje burok. Tehát ez az állítás, miszerint a vírus nem más, mint információ, a tudomány előtt is megáll!

És gondoljuk végig, hogy milyen lehet egy információ?! Egy információ lehet, igaz vagy hamis! Igazság vagy hazugság! A vírus egy olyan információ, ami beteggé tesz, tehát a szervezetre nézve nem az élet igazságát hordozza, hanem a halálét! Vagyis hazugság.


Tehát azt hiszem nyíltan kijelenthetjük, hogy a vírus nem más, mint hazugság!!!

És a vírusnál kedves olvasók csak egy nagyobb hazugság van! Mégpedig az oltás!


És miért nagyobb hazugság az oltás, mint a vírus?!
Azért mert míg az vírus nem hazudja azt, hogy ő az élet, vagyis az igazság, addig az oltás azt hazudja magáról, hogy igaz! Azt hazudja magáról, hogy a hazugság ellenszere, hogy ő a megváltó!

Azt hiszem bárki beláthatja, hogy az oltás a legnagyobb hazugság emberemlékezet óta és láthatjuk azt is, hogy miért lehet a fenevad bélyegének nevezni! Mert amíg a többi rossz soha nem állította azt magáról, hogy ő a megváltó, addig az oltás igen! Ő, mint hazugság mondja magáról, hogy csakis nála van az igazság! A többi fondorlat csak ámított, szédített, tőrbe csalt, rossz útra térített, elhitetett, ám az oltás nem hiteget! Hanem egyenesen azt állítja magáról, hogy Ő az egyetlen ellenszer és az egyetlen járható út!

Na ezekért hazugság az oltás! Mert nem az oltás az, akiről a Teremtő Isten azt jelentette ki, hogy Ő az út az igazság és az élet!

Most hogy beláthattuk, hogy a vírus és az oltás is egyaránt hazugság, kijelenthetjük, hogy miért nem megoldás az oltás, miért nem véd meg az oltás a vírus ellen:


Azért nem véd bennünket az oltás, mert a hazugság ellen, nem lehet hazugsággal védekezni!
Aki felveszi az oltást, mert azt hiszi, hogy az megvédi, az beoltatta magát, egy a vírusnál sokkal nagyobb hazugsággal!
Miért?! Mert jó termőföldre talált benne a hazugság! Megfogant, és elkezdett növekedni!
Ám ez a növény nem a életet, hanem a halált szolgálja, és elkezd burjánzani bennünk, megöli nem csak a testet, hanem a lelket is!

Az örömhír pedig az, hogy van megoldás, van a vírusnak természetes ellenszere!

Eddig beszéltünk a rosszról, hogy mindenki észrevegye, mindenki rádöbbenjen arra, hogy az igazság helyett, Krisztus szava helyett a hazugságot követte! És hogy halált tartotta életnek!

Ezzel ellentétben az örömhír az, hogy a megoldás sokkal közelebb van, és sokkal egyszerűbb a dollármilliárdokat felemésztő hazugsággyártásnál!


Tehát a vírus, avagy a hazug infó ellenanyaga nem más, mint az Igazság!
Az az igazság, ami nem embernél van, ám ingyen vehető, és ehető, így ingyen is adható tovább!
A vírus igazi ellenszere az igazság, ami legyőzte a halált! Ami Krisztusnál van!

Krisztus azt mondja: „Én vagyok az út, az igazság és az élet”, „Az én szavam élet és lélek”. Miért mondhatta ezeket, azért mert ő megkapta a teremtőtől a teremtés igazságát, az igazi ellenanyagot minden hazugsággal szemben! Tehát, akinek a sejtjeibe nem a hazugság infó kezd szaporodni, hanem az igazság, abban el kezd sokasodni az élet. Az ilyen emberben nem tud a vírus kárt okozni, hiszen az igazság, ami benne van, azonnal kioltja a hazugságot, ami az emberbe kerül! Nem fogan meg az ilyen emberben az hazugság, és nem tud beteg lenni! Ezért mondta Jézus, hogy az igaz embert nem lehet megmérgezni! Az igazi méreg a lelket öli meg, és aki megtalálta az igazság forrását, és abból iszik, azt nem fenyegeti többé a hazugság!

Powered by RedCircle