Nemrég született itt egy bejegyzés és videó is mellé, arról, hogy hogyan tudja a fenevad az ő nagyokat mondó száján és képén keresztül programozni az elménk.

Azaz, hogy hogyan tudja ránk rakni az ő bélyegét!

Már egy ide figyelek egy reklámot, amit nagy fekete plakáton hirdet a fenevad nagyokat mondó szája és képe, az RTL klub lógójával fémjelezve. Minden nap láttam ezt a plakátot, hisz épp alatta parkolok le, amikor a gyerekeimet viszem iskolába. ÉS amikor beülök a volán mögé, ezt látom, azaz ezt láttatja velem a fenevad, hogy beégjen az elmémbe, és mindenkinek, aki a gyerekét abba az iskolába viszi, vagy csak épp azon az útszakaszon autókázik el.

Több napig csak láttam, mígnem egyszer el is olvastam, tudakolva bensőmben, hogy tulajdonképen mit is hirdetnek ezáltal nekünk!

„Bárhogyan látjuk, a lényeg, hogy ugyan azt nézzük” állt a plakáton, és meg sem kellett kérdeznem, jött a válasz automatikusan és a magyarázat, amit a lélek azonnal megfogalmazott az elmém számára.

Mit jelent ez a kiírás, amire a fenevad képe ma oly nagy hangsúly fektet?! Mit szeretne elérni a fenevad az ő képén keresztül?! Hát azt, amit ebben a szövegben lényegnek nevez. „Hogy mind ugyan azt nézzük” Miért?! Mert tudja, hogy bárhogyan is láttuk eddig a világot, ha mind ugyan azt nézzük, ha mind ugyan arra nézünk, akkor előbb utóbb mind ugyan arra fogunk menni, ugyan arra fogunk haladni! Elpecsételve ezáltal minket a homlokunkon, az elménkbe, a gondolkodásunkba!

Ez a fenevad bélyege, ez a valódi elpecsételődés, amikor mind ugyan arra nézünk, ezáltal ugyan azzal azonosulunk!

Ez történik a mai „járványhelyzetben” is. A lényeg, hogy ugyan azt nézzük. Ugyan azt a híradót, ugyan azt a propagandát kövessük, egyé válva vele. Megtelve ezáltal hazugsággal, és menetelve a kárhozat felé.

A fenevad azt akarja elérni, hogy az ő eszméivel azonosuljunk, így elpecsételődjünk, elköteleződjünk azzal, amivel ő szeretné!

Így pecsételjük, kötelezzük el önmagunk a kárhozatnak, amivel azonosultunk a fenevad képe által!

Viszont ha nem arra nézünk, ha nem azt nézzük, amire a fenevad akarja, hanem arra, amit Krisztus mutat számunkra, akkor nem a kárhozat, hanem az élet fogan meg bennünk! És ez lenne a valódi lényeg!

Powered by RedCircle